lördag 25 februari 2012

Hurra, nu har jag en näthandel!

Lördag morgon och jag sitter här och gonar mig! Har äntligen öppnat min näthandel om än i liten skala! Ska förstås utöka mitt utbud allt eftersom men nu är starten gjord.

Webshopen heter, "EvaLevaSten, Hjärt & huvudfröjder, Heart & head delights" Välkommen att ta en titt, kanke handla och , om du vill, sprid gärna adressen till min shop!

Eftersom jag är "fel" generation har jag inte vuxit upp med datorer. I stället har jag fått eröva kunskaper som vuxen. Inte helt lätt.... men inte heller omöjligt. Är man bara envis så....*skrattar* för envis är jag nog... Kanske har jag inte gjort allt rätt med min webshop men mycket går säkert att fixa till. bara jag förstår att jag måste ändra på någonting....

Här är litet bilder från shoppen,

Jag har lagt in en kombinerad brosch och hårblomma. Alltså, sytt på broschnål och ett clipclap spänne på baksidan av en tygblomma. Clipclap spännet trycker man på sidorna och då öppnar det sig och man kan trä in spännet i håret. När man tryckt fast det i hårstråna sitter det jättebra! Även i nordiskt "halkigt" hår!!!

Jag bara älskar huvudbonader! Både att själv bära och att göra!




Här är två hårda hattar gjorda av ullkapliner (som är ett modistiskt grundmaterial).
Jag har ångat och handformat dessa hattar med hjälp av hattstockar. Dessutom är alla sömmar handsydda.




Coiffer, fascinators, eller kanske cocktailhattar.... Kärt barn har många namn.
Att göra dessa huvuddekorationer är en stor fröjd!

Jag bygger formar, klär över dem och smyckar sedan ut det hela med pärlor, fjädrar, spets eller flor. Ja, här får fantasin och skaparlustet sväva ut! Jag bara njuter!!!!




 Jag har byggt diadem av metall och seda klätt över dem med en lämplig färg. Sedan har jag sytt fast själva minihattarna på diademen.